mandag 17. september 2012

Sokker og litt til

Heia..

Først må jeg bare fortelle at jeg ble tante for aller første gang natt til fredag (14 september). Det ble en liten prins. Så på fredagskvelden stakk jeg til byen for å få sett den lille. Å så skjønn han var. Nydelig. Var litt rart å skrive klem fra Tante på kortet, men nå må jeg bare venne meg til det. Fikk gitt bort babysettet som jeg som jeg strikket i vår ( babysett ). Og dagen etter hadde han fått prøvd jakken og lua, litt stor men det er ikke så rart ettersom at jeg strikket størrelse 2-6 måneder.

Så over til sokkene som jeg har strikket siden sist. Tror egentlig at jeg glemte å ta bilde av et par.. irriterer meg for jeg ble veldig fornøyd med de... Er i gang med enda et par. Skal strikke 4 til medregnet med de jeg strikker på nå. Så når jeg har fått ferdig sokkene, skal jeg få ferdig sitteunderlagene også. Syns egentlig jeg har god kontroll på julegavene nå, var en stund i sommer at jeg lurte på om jeg egentlig kom til å få det til. men nå ser det lysere ut. :-)

Her kommer bildene av de sokkene jeg har tatt bilde av iallefall:




Etter at julegavene er ferdig, har jeg planer om å få strikka meg en ullbukse (til meg selv), ettersom at jeg har en del restegarn etter sokkene. Så får vi se om det blir noe av. 

søndag 2. september 2012

Sokker igjen

Oi! En måned siden sist jeg skrev noen ord her.. Har fått strikket en del siden sist.

Fra 6 - 12 august var jeg på leir, og der ble det ikke tid til å strikke så mye, men strikka litt på kveldstid, da vi måtte være på rommet kl 23, og jeg var jo ikke trøtt. Og så våkna jeg tidlig på morran, og fikk strikka litt da og. Jeg strikket på sokker, men fikk bare strikket en halv sokk. Det sokkeparet brukte jeg til sammen 2 uker (glemte å ta bilder av de før jeg pakket de inn)... Ensfarget sokker skal jeg aldri mer strikke.. Da er det bedre med flerfarget garn, da er jeg så spent på hvordan "mønstret" blir.
Nå har jeg blitt hektet på striper, så har strikket en del stripete sokker.

Siden sist har jeg da strikket 7 sokker, et ensfarget par, et sokkepar med flerfarget garn, og 5 med striper. Har fått tatt bilder av 4 av parene, skal bli flinkere til å huske å ta bilder av prosjektene som er ferdig..
Prøvde meg på ankelsokker, ble ikke så aller verst :-) Husker ikke hva slags garn jeg brukte her, kjøpt på Nille, det husker jeg da hehe.

Stripesokker, str dame strikket i Sporty superwash

Stripesokker, str 6 Sporty superwash

Stripesokker, str 8 år, ja jeg har småføtter, nesten litt deprimerende å strikke sokker, og så må jeg helt ned i 8 år for at sokkene skal passe... Sporty Superwash.

Nå skal jeg prøve å få ferdig et sitteunderlag som jeg begynte på i juli, men etter at jeg ble hektet på sokkestrikking så har ikke sitteunderlagene blitt prioritert. Skal også fortsette med sokkestrikkinga mi. :-)

Har også lyst til å strikke mere til meg selv, men har satt meg som mål å strikke ferdig flere julegaver først. :-)