fredag 11. januar 2013

3 luer og enda et sokkepar


Har fått strikket ferdig den lua jeg holdt på med da jeg skrev sist innlegg, og så har jeg strikket enda en lue etter der. Og til og med et sokkepar ble det.


På søndag skal jeg få levert luene til de håpefulle. Er så spent om den passer altså.. Og om fargene faller i smak, er de 2 eldste jeg er mest spent på. Den yngste må bare godta det han får, han bryr seg jo ikke så mye om hva han har på seg ennå. Men om noen år så kanskje hehe

De 2 eldste nærmer seg 5 og 7 år, så der er jeg mer spent :) Men begge får luer i noe rosanyanser. Jeg er jo ikke så altfor stor fan på rosa. Men ettersom at jeg hadde litt rosa igjen så måtte jeg få brukt opp det også :-)


Har strikket et par sokker til, måtte pga at de sokkene jeg strikket til meg selv, begynner å gå litt i oppløsning. Strikket de i høst, og jeg har brukt de masse.


Har planer om å spare 10 kr pr nøste jeg bruker opp, spennende å se hvor mye jeg har fått spart når vi skriver 31.12.2013.

Her kommer bilder av luene og sokkeparet.

Lue str 6-12 måneder

Alle 3 luene samlet

Lue str. 5-7 år

Lue str 5-7 år, strikket noen omganger lengre enn lua ovenfor.

Sokker til meg selv, str 8-10 år (ja har liten fot) (lilla og koksgrå striper)

lørdag 5. januar 2013

Et nytt år, nye muligheter ;)

Heia, 

Kanskje på tide med et nytt innlegg. Siden sist har jeg strikket en del, prøvd meg på to luer til meg selv, den ene ble litt trang... Den neste ble litt for vid.. 
Akkurat nå holder jeg på med en kongen på haugen lue fra Pickles sine oppskrifter, strikket ferdig en tidligere i kveld og er godt i gang med den andre lua. Har planer om i allefall å strikke en til etter at jeg er ferdig med som er på pinnene. 

Har også strikket et par sokker til som jeg ikke har blogget om, den begynte jeg på 21 desember og ble ferdig 2 juledag. :-) 

Skal etterhvert strikke et babysett igjen ;-) Men litt usikker på hva jeg skal strikke. Vet jo kjønnet nå, men man kan jo ta feil. Jeg tror jo det blir det motsatte av hva ultralyden har vist så vi får se til vårs :-)

Legger ut noen bilder av det jeg har holdt på med, har ikke fått tatt bilder av de 2 første luene.

Litt uklart bilde men mottakeren ble superfornøyd med fargevalget mitt :-)

Kongen på haugenlue, håper bare den vil falle i smak til mottakeren...

Bilde lånt fra Pickles, dette er originalen.