søndag 13. mai 2012

Vaske, vaskekluter

Jada, nå har jeg litt å blogge om igjen :-)

Den siste tiden har jeg strikket en del kluter:

Denne fant jeg her. Ser dere hva det er "bilde" av?Denne fant jeg her. Disse har jeg strikket en del av. Men har ikke fått prøvd de ut selv enno, ettersom at jeg har gitt bort alle jeg har strikket hehe. Men skal få strikket noen til meg selv også. :-)

Samme oppskrift som den over.


Samme oppskrift som over :-)


Denne fant jeg her, ser du hva dette er bilde av da?

Denne fant jeg her, skulle egentlig være større, men så måtte ja de pinnene som var på strikketøyet, så da felte jeg de av.


Alle disse klutene har jeg gitt bort til dama til pappa igår (hun hadde bursdag), hun ble kjempefornøyd. Og tok i bruk den ene med en gang :-) Artig at ting blir satt pris på.

Var også i bursdag til fadderungen min, som ble 2 år. Hun fikk en bobletunika, den første jeg strikka av den sorten. Fikk melding fra mora igår, at den var perfekt! Fikk melding fra tanta mi idag om at hun syns den tunikaen var så fin! Og lurte på om jeg hadde tatt opp arven etter mamma. Men hun strikket mest kunststrikk, og jeg har bare strikket en kunststrikkduk. Men har lyst på å prøve meg på flere etter hvert. :-)

Akkurat nå holder jeg på med en Oslo-anorakk i str 6-12 mndr, syns den virke litt stor.. Den som skal få den er ikke født enno, har planer om at vedkommende skal få den til jul. Så får se om den blir litt for stor.. Bilder kommer senere :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar