fredag 8. juni 2012

Enda en enkel vest eller 2

Heia,

For ei stund sida bestilte jeg garn til enda en enkelvest, og hadde planer om å strikke den største størrelsen. Men ettersom en god venninne av meg fikk en gutt for et par uker siden, (jeg var sikker på at hun skulle få en jente) måtte jeg finne noe som kunne brukes til gutt i stedet. Og da falt valget på denne vesten, da jeg lenge har tenkt å strikke denne.


Strikket ferdig vesten, felte av og festet alle trådene, og da jeg da så nærmere etter så syns jeg vesten lignet mer en kjole til jente. Og fant ut at jeg hadde strikket forstykke og bakstykke likedan.. Og sånn skulle det ikke gjøres.

Ettersom at jeg hadde nok garn til en ny, så strikket jeg en til. Og denne gangen fikk jeg strikket den riktig. Og jeg ble endelig fornøyd.Vesten blir nok ikke sendt før det nærmer seg jul, ettersom at str. er 1 år.. Så må nok finne noe annet å strikke å få sendt nedover. :-)

Har også strikket 3 eller 4 sitteunderlag siden sist, men de har jeg ikke fått tatt bilde av ennå. Men det blir nok snart.

Og så har jeg fått startet på en ny lett sommergenser. I fargen lavendel. Da jeg fikk garnet i posten syns jeg at fargen lignet mer grå enn lavendel. Men jo mer jeg ser på garnet så ligner det mer lilla. Favorittfargen min er jo lilla, men kanskje mer mørkelilla og ikke så lys lilla som lavendel er (dere har kanskje skjønt at lilla er favoritten hehe).. Men jeg liker mer og mer fargen jo mer jeg strikker. Har kommet ca 10 cm på bolen, og skal strikke 32 cm før jeg kan begynne på ermene.

Har en plan om å bli ferdig til 27 juni, da reiser jeg sørover til Asker. Og så videre til Amsterdam 28 juni. Gleder meg kjempemye. :-)

Har også bestilt garn til 2 enkle vester, da dette var UKAS i forrige uke på Pickles sine bloggsider. Str. 5-6 år og 7-8 år, denne gangen skal jeg prøve å strikke med litt tjukkere pinner enn det står i oppskriften. Da alle barneklærne jeg har strikket fra Pickles har vært litt akkurat når barna har fått klærne.

Har idag fått ordentlig bredbånd i hus, bare helt herlig å sitte her med internett som ikke faller ut. Det nye nettet er så raskt at jeg blir helt satt ut. Før har jeg hatt ICE, og vinker nå adjø til et nett som jeg har hatt siden 2007. Kan nok ikke si at jeg kommer til å savne det nettet akkurat, sneglenett...
Herlig å bruke youtube og spotify uten å måtte vente lenge på at videoene og sangene skal lastes opp..

Skal prøve å få tatt bilde av sitteunderlagene i løpet av helga..

1 kommentar:

  1. Du har vunnet i give away hos meg:) Sender du din adresse på e-post?

    SvarSlett