lørdag 14. september 2013

Long time, no see...

Heia...

Nei jeg har ikke sluttet å strikke, men har bare ikke fått strikket så mye som ønsket.. I juli fikk hunden og jeg et nytt familiemedlem i hus, en liten kattunge. Den har ikke gitt meg så mye tid til å strikke så altfor mye, da han syns garn og ikke minst strikkepinner er spennende. Prøver å lære han at strikkepinnene og garnet er FORBUDT å leke med.. Men han er litt tungnem der gitt. Men nå har han begynt å være ute alene og da blir det straks litt mer tid til å strikke for matmor :)

Siden sist har jeg strikket 2 traktorgensre (legger ved bilde av den ene), 2 par sokker (1 år og i babystr), noen kluter. 

Akkurat nå strikker jeg sokker, blir mange som får det i julegave i år (også). 

På mandag begynte jeg på et par sokker til eldste nevøen, men på torsdag rekte jeg opp hele sokken, pga at jeg ikke ble fornøyd.. Prøvde et nytt garn og strikkeoppskrift, men måtte bytte til et annet garn og da ble det den vanlige strikkeoppskriften også. :) Så på torsdagettermiddag startet jeg på nytt igjen og ble ferdig i går med de, fikk levert de idag. Etter at jeg ble ferdig med å strikke sokkene til eldste nevøen, så tenkte jeg at da må jo yngste nevø også få sokker. Justerte litt på oppskriften og startet på et sokkepar i ministr. Ble ferdig i går kveld. 

Idag startet jeg på enda et par sokker, de skal bli julegave til yngste bonusniese. Eldste bonusniese kommer til å få sokker hun også. 

Traktorgenser, sandnesgarn sitt hefte nr 1308, strikket i smart. Str 1 år, men syns den var stor i str.

Sokker strikket med Vikingraggen, str 19-21

Sokker strikket med Vikingraggen, str baby


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar