mandag 10. juni 2013

babysett, og andre småtterier

24 mai ble jeg tante til enda en liten prins, så nå kan jeg endelig legge ut bilder av settet jeg strikket til lilleprinsen. Mamma'n visste om at jeg strikket det, og hadde sett det nesten ferdig. Det hun ikke hadde sett var knappene. Hun ble kjempefornøyd, særlig da hun fikk se at knappene var hjemmelagd :) 

Litt rart å tenke på at lillesøsteren min nå er blitt mamma. Trist at mamma'n vår ikke fikk oppleve å bli bestemor.... Men vi gleder oss over det lille miraklet som nå er kommet til vår familie. Gleder meg til å bli kjent med yngste tantegullet. 

I helgen var jeg barnevakt for eldste tantegullet på 8 måneder.. Artig alder. Det minner meg på at jeg snart må hive meg rundt å få strikka mere ullklær til ham, han har jo selvfølgelig vokst ut av de jeg strikket tidligere. :) Han har jo blitt så lang, 76 cm og 10 kg. En gutt du ikke kan gå rundt å bære på. Kjenner det litt i skuldrene at jeg løftet litt på han i helgen. 

Akkurat nå strikker jeg på en Lett Sommergenser fra Pickles i str M. Stemora mi fylte 60 midten av mai, og jeg ga henne gavekort på strikket genser, og hun valgte denne. Hun har hintet lenge om at denne syns hun var fin. Jeg har strikket hele 2 slike til meg selv. Så ante meg at valget kom til å falle på denne da jeg ga henne gavekortet. Legger ut bilder når den er ferdig, er ferdig med bolen, nesten ferdig med første arm. Hun har sagt at hun har lyst til at den skal være ferdig til ferien, så da er det bare å henge i. ;)

Har også strikket noen vindmøllekluter, som jeg har valgt å bruke som duker.

Hele settet, Melkers barnehagesett fra pickles.

Jakke str 2-6 mndr

Lue, str 2-6 mndr.

Vindmølleklut, blå

Vindmølleklut i en skarp grønnfarge, vises ikke så godt her..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar