søndag 5. februar 2012

Flere prosjekt ferdig

Heia,

Ja da er vi godt inn i et nytt år, og siden sist har jeg fått strikket 2 ullbukser, en kunststrikkduk og et vottepar.

Da jeg holdt på med ullbukse nr 2 begynte jeg å bli lei hele ullbuksa.. Skal aldri strikke 2 ullbukser på rappen (men man skal jo aldri si aldri.. Men er stolt over at jeg greide det. Første ullbuksa (4 år) brukte jeg bare 10 dager på, mens nr 2 (blanding mellom 4 og 6 år) brukte jeg 2 uker på. Nå mangler bare å få levert de, håper virkelig at de passer. :-)

Ullbukse nr 1. str. 4 år fra livet og helt til siste felling, så er lengda etter mål. 

Ullbukse nr 2. str 4 fra livet og ned til siste felling, så er lengda etter mål.

Har lenge ønsket å prøve kunststrikk, mamma'n min var ekspert på det (hun døde i 2006). Men jeg skjønte aldri hvordan hun greide å få til de hullene. Men nå har jeg fått til min første duk, selv om den ikke er perfekt så er jeg stolt over å ha klart det. Denne strikka jeg i romjula.

Min første vott! Har aldri helt skjønt hvordan man lager tommel, men så fikk jeg se et bilde på nettet om hvordan man gjør det og da var det som om lyspæra lyste over hodet mitt. :-) Brukte bare en kveld (igårkveld) på den første votten, mens den siste votten tok litt lengre tid (strikket idag). Men nå er den ferdig, vurderer om jeg skal sy på noe på votten, den ser så kjedelig ut :-)

På torsdagskvelden fikk jeg se en oppskrift på nettet som jeg bare fikk så lyst til å strikke. Stellas stripekjole Pickles. Så bestilte garn derfra, og venter  nå på at garnet skal komme i posten. :-) Skal strikke denne til meg selv. Er ikke av de lengste her i verden. Bare 140 cm pga av en sykdom jeg har, men denne bloggen skal ikke handle om sykdommen min, har dere spørsmål så kontakt meg istedet, så skal jeg gi dere adressen til den andre bloggen min..


1 kommentar:

  1. Slike ullbukser er jo så gode nå i kulda. Så flink du har vært, duken ble jo flott også!

    SvarSlett