fredag 22. juni 2012

Vinskjuler og diverse annet

Ja det er det vel på tide med et lite blogginnlegg igjen :-)

Siden sist har jeg strikket:

Vinskjuler - oppskrift funnet på Sandnesgarn . Har ikke fått dampet den enno, men det blir gjort snart det også. Dette er mitt første mønsterstrikk. :-) Den er strikket i cortina soft. Egentlig er det fritidsgarn som skal brukes.
En lett sommergenser fra Pickles (denne har jeg ikke tatt bilde av enno).

Og så holder jeg på med en voksebody - oppskrift funnet her. Under viser det kule mønsteret det blir av babyullgarnet jeg strikker av. Kjøpt på Europris. Syns det bli veldig stilig, så gleder meg til å få den ferdig, har igjen 5-7 cm på hoveddelen. Så skal jeg strikke 2 ermer og raglanfelling etterpå :) Hekta på raglan og rundfelling, det gjør alt så mye lettere for meg som ikke tør / vil klippe i noe jeg har strikket.På mandag hadde jeg fått mail fra UllaBella om at jeg hadde vunnet i hennes Give away. Jeg vant 10 små nøster med garn fra Jarbo. Usikker på hva jeg skal finne på å bruke det til. Finner vel på noe. Hadde nesten glemt at jeg meldte meg på Give awayen hennes, så det var en gledelig overraskelse at jeg faktisk vant.Nå nærmer det seg sommerferie, skal jobbe på mandag så skal jeg på sykehuset en tur på tirsdag og så reiser jeg sørover på onsdag og videre til Amsterdam på torsdag. Gleder meg! Så blir nok ikke så mye strikking i neste uke. Men tar det vel igjen uka etter :-)

Jeg har også fått knappene til Oslo-anorakken, men ikke fått sydd de i enno, da jeg ikke helt har bestemt meg for hvilke av de knappene jeg skal sy i.. Kanskje jeg skal legge de ut her i neste blogginnlegg for å kanskje få noen innspill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar