søndag 2. september 2012

Sokker igjen

Oi! En måned siden sist jeg skrev noen ord her.. Har fått strikket en del siden sist.

Fra 6 - 12 august var jeg på leir, og der ble det ikke tid til å strikke så mye, men strikka litt på kveldstid, da vi måtte være på rommet kl 23, og jeg var jo ikke trøtt. Og så våkna jeg tidlig på morran, og fikk strikka litt da og. Jeg strikket på sokker, men fikk bare strikket en halv sokk. Det sokkeparet brukte jeg til sammen 2 uker (glemte å ta bilder av de før jeg pakket de inn)... Ensfarget sokker skal jeg aldri mer strikke.. Da er det bedre med flerfarget garn, da er jeg så spent på hvordan "mønstret" blir.
Nå har jeg blitt hektet på striper, så har strikket en del stripete sokker.

Siden sist har jeg da strikket 7 sokker, et ensfarget par, et sokkepar med flerfarget garn, og 5 med striper. Har fått tatt bilder av 4 av parene, skal bli flinkere til å huske å ta bilder av prosjektene som er ferdig..
Prøvde meg på ankelsokker, ble ikke så aller verst :-) Husker ikke hva slags garn jeg brukte her, kjøpt på Nille, det husker jeg da hehe.

Stripesokker, str dame strikket i Sporty superwash

Stripesokker, str 6 Sporty superwash

Stripesokker, str 8 år, ja jeg har småføtter, nesten litt deprimerende å strikke sokker, og så må jeg helt ned i 8 år for at sokkene skal passe... Sporty Superwash.

Nå skal jeg prøve å få ferdig et sitteunderlag som jeg begynte på i juli, men etter at jeg ble hektet på sokkestrikking så har ikke sitteunderlagene blitt prioritert. Skal også fortsette med sokkestrikkinga mi. :-)

Har også lyst til å strikke mere til meg selv, men har satt meg som mål å strikke ferdig flere julegaver først. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar