tirsdag 2. april 2013

trøndergenser

Endelig! Ferdig med genseren min! 
Det var egentlig en kofteoppskrift men jeg ville heller ha en genser. 
Det var jo helt greit, men så skulle jeg også ha rundfelling, og dette var egentlig en jakke der man skulle klippe og sy i ermene (det unngår jeg så langt det går). 

Fortalte det til ei dreven strikkerske, og hun lurte om ikke jeg heller skulle velge raglanfelling? Nei sa jeg, jeg skal ha rundfelling. Ja du velger jo selv. 

Så etter å ha strikket ermene, begynte jeg på bolen, og i det bolen vokste, så tenkte jeg mer å mer på hvordan jeg skulle få rundfellingen til å passe inn i mønsteret, og hellet mer og mer til raglanfelling likevel. Så det hele endte med at det ble raglanfelling tilslutt. 

Og egentlig hadde jeg tenkt å strikke halsen sånn at jeg skulle sy den ned dobbel. Men tilslutt valgte jeg å strikke den så lang at det ble høyhals. Alt i alt er jeg veldig fornøyd. 

Har fått brukt den litt, men burde vel ha dampet den. 

Etter at genseren var ferdig så startet jeg på et sokkepar, de er også ferdige. De er også til meg selv! Egostrikk for tiden. Måtte ha nye for de andre sokkene jeg har strikket til meg selv, har fått hull på hælen. Som jeg sliter sokker da...

Nå har jeg begynt på et lite koseteppe for hunden av restegarn. I samme "L-form" som det forrige teppet, det jeg strikket tidligere i vinter. 

Strikket en flettevest tidligere i år, de har jeg gitt bort i førgave til noen som venter en liten en i mai.


Her kommer noen bilder, litt dårlig kvalitet..

Sokker i str meg

Genser i str xs men med litt kortere armer.


Flettevest str 1 år, men syns den var liten. Den kommende mammaen var veldig fornøyd.  og har allerede kommet med bestilling til denne bli for liten, ettersom at jeg fortalte at str går opp til 7-8 år. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar